Na Šárce bez Šárky

října 23, 2017


Víkendy, víkendy.. To je naše. :) Tentokrát jsme si před nákupy udělaly i menší procházku. Toho krásného počasí se nedalo nevyužít. Nebyly bychom to my, kdyby to ovšem nemělo svou zásadní story.. 


I když jsme se přes víkend motaly ve virózách, stejně nás poslední sluneční paprsky vytáhly taky ven. (I když byl původní plán obchoďák.) A tak jsme se shodly na Stromovce. Je tam krásně, dá se tam procházet a dají se tam dělat super fotky. Problém číslo jedna: Modrá zóna. No zaparkuj u Holešovic na sídlišti, kde si všichni mávají parkovacím oprávněním na pozdrav. Že prej parkování pro rezidenty. Tak jsme asi ještě mimo ligu.. 
Problém číslo dvě: Sparta. Ani jedna nemáme nic proti sportu a relativně ani fotbalu jako takovém. Dokud nás neomezuje. Což nás omezovala auta, která stála na "NAŠICH" místech mimo rezidenty, a kde nestála auta, tam stáli fanoušci nebo policie- samozřejmě v hromadném počtu. 
S notnou dávkou "radosti" jsme to vzdaly a vydaly se směr naše OCéčko. 
A najednou Šárka. Ne na silnici, ale ta Divoká! Nápad z nebe. Prázdné parkoviště, málo lidí, jen tišší rybáři a hlavně klid. Božský klid, který jen tak v Praze nepotkáte, a že byste ani neřekli, že zrovna v hlavním městě jste. 


Tak snad jste ty poslední doušky rádoby babího léta také řádně užili. My ho samozřejmě nakonec zakončily nákupy, jak jinak. Ale o těch zase jindy.. :) 




  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů