Nový rok z jiného konce

ledna 17, 2018



Leden.. Měsíc plný předsevzetí, hubnutí, nekouření, zdravého stravování, známe to všechny. Trávíme spoustu času odpíráním si a trpěním- i když to tak pro tělo nevypadá. My jsme to letos vzaly trochu z jiného konce!






Přemýšleli jste někdy nad tím, proč žádné předsevzetí nedotáhneme až do konce? Proč přijde den, kdy si řekneme, že nám to za to nestojí a prostě jednoduše se na to "trápení" vykašleme?


Psychická pohoda. 


To je snad odpověď na všechny otázky. V dnešní době, kdy snídáme stres, chodíváme spát se stresem, je hrozně těžké si dát zatvrzelou představu, které se budeme držet zuby nehty a vlastně na ní postavit celý rok.



My jsme to letos vzaly prostě obráceně. Rozhodly jsme se, že se odměníme za ten rok, který jsme v pohodě přežily. Abychom byly čerstvější a připravenější na ten rok následující. No prostě psychicky v pohodě.


Začaly jsme samy sebou.. A to je to nejdůležitější. Kosmetika, masáže- vše co potřebujeme pro dobrý start nového roku.
Na doporučení kamarádky jsme navštívily jednu soukromou kosmetičku, kde jsme si nechaly přikrášlit obličeje, a i když se najde pár chvil, které nejsou příjmené, stejně se vždy těšíme na další a další sezení.



Pečováno o nás bylo kosmetikou For Life & Magada. Jedná se o českou kosmetickou značku založenou na francouzských základech. Na trhu jsou již 24 let a za tu dobu se vypracovali k velmi kvalitním produktům. Kosmetické výrobky se podrobují nespočtu testů, které garantují jejich kvalitu a jako nositelky suchých pletí musíme uznat, že nám opravdu bylo příjemně! :)
A co je na tom všem nejlepší? Ani jeden test na zvířatech!




No a aby toho nebylo málo, masáže jsme si vzaly rovnou domů. Pokud jste nikdy nezkoušeli masáže do domu, můžeme jedině doporučit! :) Nemusíte si zvykat na cizí prostředí a vlastně Vám všechno přijde na stříbrném podnosu.



Tak až příště budete vzdávat jedno ze svých předsevzetí, tak se netrýzněte a zkuste si udělat trochu radost. Třeba Vám to změní pohled na věc. :)
No a my teď jdeme na to hubnutí..












  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů