Vesta v hlavní roli

dubna 09, 2018



Vesty už dávno nejsou pouze pánskou záležitostí. Doba, kdy patřila pouze ke klasickému třídílnému obleku je za námi a tak není čas váhat. A vzhledem k tomu, že je pánský styl stále v módě, uděláte s takovou vestou i spoustu parády. My samozřejmě neleníme a máme ty své ve skříních! No a tak jsme si řekly, že vám i ukážeme, jak takové kousky nejradši nosíme. :)


Jen taková menší vsuvka, při psaní tohoto článku jsme zjistily, že vesta je jedna z mála kusů oblečení, u které se přesně ví, kde se vzalo a kdo s ním přesně přišel. Sice nejsme fanynky dějepisu, ale pro vaše obohacení to byl Karel II. Stuart. (Kdybyste se chtěli třeba před někým vytahovat. :D)
Tahle, kterou jsme se vám rozhodly ukázat sice nemá kapsičku na kapesní hodinky, ale vypadá skvěle a můžete si ji vzít vlastně ke všemu. Vybraly jsme tři takové naše nejoblíbenější outfity, které po vestě přímo křičí. Fotky fotíme už asi dva měsíce a ten sníh nás překvapil, asi jako všechny, takže nežijeme na Sibiři.

1) Děvče z Paříže
I když, jak jsme psaly výše, je vesta typická pro pány, není nic jednoduššího si ji vzít prostě k šatům. S vysokými kozačkami působí neskutečně elegantně a bekovka dodá trochu francouzského šarmu.




2) Holka z předměstí
Ležérnost a komfort nadevše. I s obyčejnými kousky můžete vykouzlit zajímavou kombinaci. Černé kalhoty a nátělník jsou podle nás basicový základ. A vesta nebo takové hodinky tomu dodají to správné gró. :) 





3) A jde se na workshop!
Tento styl se nám hodí jak na osobní schůzku, pohovor, rande.. Prostě na každou situaci. A když se sejdou všechny situace najednou, máte outfit na celý den!  No a ani ten sníh vás nezastaví.. :D




Způsobů, jak a k čemu si můžete obléct vestu existuje samozřejmě kvanta. Vybraly jsme každopádně takové ty naše neoblíbenější outfity. :)


Co na vesty říkáte vy? Líbí se vám pánský styl?



  • Share:

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Pánský styl je super, moc pěkné outfity:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  2. Ten první outfit mi přijde nejhezčí! :) Moc hezké kombinace a článek.

    Jinak jsem na blogu odhalila nový projekt a tím je blog - www.thewaybya.webriter.cz.

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny outfity jsou moc krásný :), ale nejvíce se mi líbí ten druhý :))

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  4. Nápadité modely! U prvního bych se přimlouvala za tmavé punčošky, ten kontrast černých kozaček a tělových silonek je snad až příliš, ale jako celek pěkné. Umírněné, zdařilé barevně i střihově. Nejlepší mi přijde trojka. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mne sa pansky štýl páči a veľmi sa mi páči ako si to skombinovala v druhom outfite a v prvom sa mi veľmi páčil baret :)

    KLAUDI 

    OdpovědětVymazat
  6. Pánsky štýl mám veľmi rada! Hlavne na jeseň, kedy vyťahujem moje milované mokasíny. Veľmi pekné outfity!
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  7. Nejvíc se mi líbí ten prostřední, ale vesta je fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  8. Všetky tri prevedenia vyzerajú zaujímavo 😊

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne si to doladila k veste, palec hore :)

    OdpovědětVymazat