Hezky odspodu

října 19, 2017



Ranní probuzení bylo pro nás katastrofa. Už jenom pohled do zrcadla nutí každou z nás vrátit se zpátky do postele.  Vrabčáčí vlasy, kruhy pod očima a sexy teplé ponožky skoro ukazují směr zákaz vycházek.

Nevzdáváme se!



Vlasy na dámu, obličej na dvacítku a hurá k šatníku. Jenomže kde začít. Víte, jaký si vzít kabát, jaké kalhoty, která halenka je z toho dobrého matroše, který se na vás zrovna dneska lepit nebude. (Na to si vzpomenete, až ji budete večer ze sebe odlepovat).. Ale co vlastně to první oblečení? To, které vás v tu chvíli svazuje mezi intimitou a vámi..



Jedna z prvních věcí, která nám vždy zlepší náladu je výběr spodního prádla. Ať už jste zadaná nebo single, vždycky je důvod cítit se skvěle. A ono je vlastně jedno, co ráda nosíte, ale důležité je, že se v tom dobře cítíte. Takže milé dámy, vyhrabte krajky, vzory, ne-li podvazky, postavte se před zrcadlo a řekněte si "To jsem ale kočičanda, úplně k nakousnutí." Nikdy se nezapomeňte pochválit, zasloužíte si to!





A až vám po dvou metrech spadnou samodržící punčochy, tak nezapomeňte.. Je důležité se cítit dobře. :)


  • Share:

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Vtipný článek. :) Dita von Teese třeba radí úplně to stejné. Dříve pracovala v obchodě s prádlem a v podstatě ji to dovedlo k burlesce. Já zase třeba razím názor, že přes běžný den prakticky, při speciálních příležitostech se vyfiknout, (a že je má sbírka už celkem obsáhlá). Na druhou stranu si ale myslím, že i přirozenost a jednoduchost je sexy a není potřeba si zbytečně hrát na něco, co nevychází zevnitř. :) Však asi chápeš. :)

    OdpovědětVymazat