Nejenom boty dělají člověka, aneb podzimní strasti

listopadu 14, 2017




Tak už to přišlo stoprocentně.. Bahno, déšť, smog. Špatné nálady. Vždycky se snažíme si říkat, že to k tomu podzimu patří. (Jakože patří..) I přesto se stále snažíme najít způsoby jak zůstat fresh a pozitivní. Základem je !voňavý! čaj, dobrá kniha a meditace. (Ta nás ale strašně nebaví.)



Samozřejmě není na škodu takové ty krásné dny krepatých vlasů a vlhkých deštníků oživit i nějakým nákupem. Špinavých bot je každou chvíli dost a tak jsme si k těm "starým" párům pořídily i novou výbavu na podzim/zimu, abychom na tom nenechaly ruce.




Čepice- House




Prošmejdily jsme několik našich oblíbených obchodů a našly pár kousků, které se nám líbily a samozřejmě je akutně potřebujeme. Nejlepší na tom je, že v tuhle dobu jsou boty nejlépe cenově dostupné. Což je vlastně paradox, když je ta aktuální sezóna. Lépe pro nás a naše peněženky. :)



,,Není uměním koupit drahé věci, ale hezké a kvalitní za málo pěněz."


Vybraly jsme si od každého druhu něco, přeci jenom máme každá trochu jiný styl, ale nakonec se chození po obchodech vyplatilo. I přesto, že hodně koukáme na vzhled a cenu, tak je určitě důležitá i kvalita, obzvlášť teď, když na každém rohu čekají všelijaké nástrahy.








No a protože je to podzim, tak jsme se nevyhly ani nemocím. Bojujeme s tím zuby nehty, ale stejně stonáme a stonáme.. Trvá to už tak dlouho, že jsme nestihly ani poslední sluneční paprsky, abychom nafotily fotky ve venkovním prostředí. Tak jsme si musely trochu pomoci s tím, co dům dal. :) Bacily nepřispívají k tomu pověstnému "happy jak dva grepy". A tak čajíčkujeme a čteme.




Obraz- IKEA; rukavice- C&A, čaj- Loyd (švestky a skořice)



Jak už bylo výše psáno, jsme spíše na tu kávu a asi neumím rozpoznat kvalitu čaje. Ale ovocné kombinace čajů Loyd se nám zapsaly do duše. (Poeticky řečeno.) Mezi ten top strop momentálně řadíme švestky a skořice, protože nám přibližují Vánoce, které zbožňujeme.



Seznamte se.. Naše zásuvka :D





Mezi oblíbené čtivo teď řadíme knihu Nastavení mysli od Carol Dwackové, která nám sice díru do hlavy neudělá, ale aspoň ukazuje na to, jak mít pozitivnější myšlení a tak trochu bohatější život. Čtenáře snaží naučit, jak úspěšně zvládat překážky a stavět se výzvám.

Třeba nám pomůže poprat se s pražskými kalamitami.







Gate ~ Deichmann ~ Humanic ~ Deichmann ~ House



  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů