Nedělní blešák

listopadu 06, 2017


Dostala se nám pod ruce událost Žižkovského blešáku, který se letos konal již po šesté. Má tedy už velkou tradici a tak jsme tam nesměly chybět! :) 

Účast jsme něolikrát zvažovaly, protože blešák je přeci jenom blešák a nemáme nejlepší zkušenosti z typických "sekáčů"- i když na ty pražské se už taky chystáme. A co si budeme povídat, ve Stormu asi každý z nás taky nezažil to nejlepší (pokud tam někdy páchnul).




Nakonec jsme byly mile překvapené! Skvělé prostředí, atmosféra, uspořádání.. A hlavně skvělí lidé! Měly jsme celé odpoledne na to, abychom prošmejdily každý kousek, protože nás netlačil čas, za to nás tentokrát tlačily peněženky. 

Potěšila nás pestrost oblečení. Od jarních po zimní, přes všechny barvy i velikosti. Nejenom proto, že každá z nás má jinou konfekci, ale hlavně jsme se všichni nenarodili s velikostí 36 a každý, kdo blešák navštívil si mohl vybrat, co se mu zrovna líbilo. 

Pink Ladies- toto zahřálo u nostalgického srdce, nebo aspoň my k nim chtěly vždy patřit <3



Plán na příští rok je jasný. Prohrabat skříně a ostatní úložné prostory (kde se u nás místo nářadí a sklenic s marmeládou nachází boty a kabelky) a zaregistrovat se. "Úspěšná prodejkyně" je další level, který rozhodně chceme dosáhnout. A hlavně udělat radost dalším. :)

Tak se těšíme na další ročníky i ostatních blešáků, které se tento podzim ještě konají a v nejbližší době se samozřejmě pochlubíme. 


Rychlofotka před tím, než jsme to tam slečně trošku rozbordelařily a vykoupily. :D
Ale chtěly jsme poukázat, že nešlo jen o oblečení, byla tam i spousta bot, kabelek a hlavně doplňků!
Tyhle krásné nažehlovačky lahodily oku!






  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů