Čas pro sebe - priorita??

prosince 07, 2017



Práce, škola, doprava, děti, manžel, nákupy, žehlení, vaření, Vánoce... Vidíte se v tom? My ano a po nenadálých situacích jsme došly k zamyšlení, kam nás tenhle styl života vede a co sami od sebe vlastně čekáme.
Přemýšleli jste někdy nad tím, kolikrát za den, týden máte čas se zastavit, nadechnout a nezhroutit se u toho?



Víme, že téma stres je neustále dokola omýlané, každá psychologická kniha (nebo vlastně kterákoli, co nás chce poučit "o nás") rozjímá na několika stránkách o stresu. Každý si o něm myslí své, má své metody jak se hodit do klidu.. Nádech a výdech nám nepomáhá. Nádechem hezky otevřeme vstupy pro skryté starosti a výdechem jim zavřeme vrátka. A tak se "balon" nafukuje dál a dál..

Nechceme a nebudeme vám radit co s tím, protože každý si musí najít tu svou cestu a my vám tak trochu chceme ukázat tu svou.



Zaměstnat mozek! Jo, je to klišé, řekne vám to každej, ale fakt to pomáhá. Ale nesmí to být takové to donucené. "Půjdu si přečíst knížku, protože musím dělat něco jiného." Je to smutný, ale lhát sami sobě není vůbec lehké.
U nás se teď těch aktivit pár vyrojilo. Cizí jazyky, focení, sociální život, latinské tance.. Vždycky se dá něco najít. 
Čímž kromě běžných věcí, co vás denně zatěžují, zatěžíte mozek i těmi příjemnými a ono se to pokrátí. A o tom to je! (matematický koutek :D).


Pokud třeba máte rádi trhy, navštivte ty na Náplavce. Sice je tam teď zima, takže teplé oblečení vás nemine, ale zahřát se můžete různými pokrmy, nápoji a skvělou atmosférou.

A tak snad se vám podaří najít tu svojí cestu a třeba se s námi o něco podělíte.

Stresu nazdar! 




  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů