Předvánoční haul

prosince 19, 2017




Vánoční svátky.. Stres, shon, blázinec. Pokud jste stejní jako my, tak jste zralí na Bohnice. U nás to tak funguje běžně. Stromek na prvního adventa, nedejbože, když se zapomene zapálit svíčka už ráno v tu neděli a uvážete špatně mašli na dárku.






Nebudeme lhát, že bychom to braly letos v pohodě, protože to prostě nejde.. A tak přikládáme pár tipů, co jsme zatím někde posbíraly, vyzkoušely a třeba to pro vás bude k něčemu.





 MANUFAKTURA

Není to tak dlouho, co Manufaktura uvedla novou kolekci s produkty z mrtvého moře. Jelikož jsme takové ty typy suchých vlasů, obličejů a vlastně veškeré kůže na těle, nemohly jsme si tyto produkty nechat ujít a nevyzkoušet je. Pokud trpíte na suché cokoli, určitě můžeme doporučit!
Sérum na obličej z růže byla už jenom zkouška zvědavosti a stála za to.



NEUTROGENA

Nejlepší přípravky na zimu jsou vždycky od Neutrogeny. Počítají se zimou, jakou vlastně ani my nemáme a péče je fakt super. U nás je tedy na pořadě celoročně, protože ta suchá pokožka, ale přes zimu už je nutností.





Ať už přežíváte Vánoce v klidu nebo ve stresu. A dárky kupujete s láskou nebo z nutnosti. Tak je hlavně přežijte v klidu a ve zdraví- my se o to taky pokusíme.
A ať už máte vyzdobený dům/byt, nebo jenom vánoční stromeček, tak hlavně ať vám to za tu námahu stojí a máte radost z toho, že jste udělali radost a samozřejmě, že vám někdo udělal radost! 






  • Share:

You Might Also Like

1 komentářů